Resor till Polen

Våra hotell

 

HOTELL CITY stjarnastjarnastjarna

Priserna i resplanerna är med detta Hotellet.
Hotell City ligger i en av de vackraste förorter Krakow. Det är omgivet av ett överflöd av grönska och ligger mycket nära den gudomliga barmhärtighetens helgedom i Łagiewniki. ca 10 minuter med buss/spårvagn/taxi till centrum gamla stan. Det finns ett köpcenter på gångavstånd med biljard, bowling, biografer och annat roligt. Alla rum har bad, telefon, parabol TV och gratis Internet.

- 96 rooms (singles and doubles) - 3 superior rooms - split-level apartment - studio for families and larger groups - free Internet access - restaurant, drink bar - grill bar in the garden - SPA - air-conditioned conference rooms - free parking place and garages   Ciyy2 City_rom

Hotell Junior stjarnastjarnastjarna

Välkommen till Hotel Junior *** ligger vid avfarten från motorvägen Krakow-Katowice. Beläget i buffertzonen i Jurassic Landscape Park, i ett grönt och lugnt område.
Hotellet erbjuder (ca 100 bäddar) 1,2 och 3 bäddsrum. Mycket trevligt atmosfär
på hotellet med vänlig och hjälpsam personal som ger en avslappnad och trevlig
atmosfär. Vi erbjuder er mer än 100 bäddar.

Konferensrum för ca 180 personer och ett litet rum för 30 personer
Plats för picknick och grillfester
Närheten till ringleden och ett bekvämt, snabb och enkel tillgång till stadens centrum. Hotellet har restaurang som serverar traditionella rätter gjorda av naturliga ingredienser, Högteknologiska konferensrum, enkel-, dubbel / tvåbäddsrum och trebäddsrum rum med badrum och en lyxig svit, Wi-Fi (hela), kiosk, biljard-rum, rökhörna.
junior 1   Junior 1. rest_min Junior 1. room_4_min.

Hotell Junior 2 stjarnastjarnastjarna

Hotell Junior 2*** är en ett nytt Hotell med hög standard på rum och tjänster. Hotellet är beläget i södra delen av Kraków (runt Mountain Borkowska, Carrefour Shopping Center Zakopianka och Lagiewniki). Busshållplatsen ligger precis bredvid oss (20 meter). I omedelbar närhet fins hotellets Fitness Club, där du kan använda, bland andra, gym, squash, etc. För våra gäster erbjuder vi totalt 36 rum, vilket gör att vi kan ta emot upp till 120 personer. Dessa rum 1, 2 och 3 sovrum med extra sängar. Varje rum har ett eget badrum med dusch, hårtork, radio, telefon, satellit-TV och gratis Wi-Fi. Vi har gratis parkering och 24h timmars receptionen. Incheckningen börjar kl 14:00 och slutar vid 24:00 pm. Önskan att förlänga hotellet dagen, rapportera i receptionen. Är rummen lediga så tillåter vi Baltic Express grupper att checka in vilken tid på dygnet som helst.
hotel Junior 2  Ciyy2 Junior2_rum

Hotell Centrumstjarnastjarnastjarnastjarna

Kraków – stadens attraktioner. De historiska gatorna och de vackra Kazimierz berör hjärtat. Bristen på något att göra i Krakow finns det inte. Hotellet har ett perfekt läge, det ligger i centrum av Nowa Huta, nära Central Square. Det idealiska läge som utgångspunkt för alla aktiviteter. Vi har 28 rum, varav standarder kan jämföras med de bästa hotellen i Europa. Rummen är utrustade med allt du behöver för en bekväm vistelse – gratis internet, TV, luftkonditionering, telefon, minibar, elektroniskt värdeskåp och många andra bekvämligheter. Vårt hotell är också en idealisk plats för att hålla ett företag konferens i Krakow. Fem luftkonditionerade mötesrum med en total yta på över 400 m2 konferens säkerställer att varje möte med bolaget kommer att organiseras på en hög nivå. På rummen finns bland annat: Fri tillgång till internet, både trådlösa och trådbundna, stor LCD-TV med kabel-TV-program, individuellt kontrollerad luftkonditionering, elektroniskt kassaskåp, eluttag notbok, telefon, minibar, ljudisolerade dörrar med elektroniska lås,hårtork med sockel 110 / 230 V, toalettartiklar.

HC_liten HC_restaurangen Hotel_Centrum_rum

Hotell Poloniastjarnastjarnastjarna.

Hotel Polonia verkar under det namnet sedan 1917, hotellet ligger i stadens centrum, vilket gör Sightseeingen lätt. Fönstren i Hotellet erbjuder en magnifik utsikt över dett gamla Krakow slovakiska Teatern i förgrunden. Endast på denna plats fins en del av den gamla stadsmuren bevarad. I närheten ligger den medeltida Florians port och Barbican, där polska kungar på började sin triumf ingångar till slottet Wawel.

Polonia Polonia restaurang Polonia rum.

Hotell Wyspianski stjarnastjarnastjarna.

Även framsidan av byggnaden inte lova mycket så är Wyspianski Hotell är väl värt varje av sina tre stjärnor. På 4 våningar hittar du 231 rum med badrum, vart och ett av dem är utrustade med TV, telefon, trådlöst internet och hårtork. Wyspianski Hotel är inte bara ett utmärkt boende, men också välorganiserad konferenscenter – 5 konferensrum, gratis trådlöst internet, full teknisk utrustning – allt skapar en möjlighet att organisera utbildningar, konferenser och möten. I byggnaden finns även presentbutik, kasino, sportbutiker, bankkontor, parkeringen nära hotellet och restaurangen, som serverar ett brett utbud av polska och internationella rätter och rymmer 130 personer. Du kan också tillbringa stor och trevlig tid i hotellets Drink Bar och i hotellets trädgård under sommaren. Moderna och bekväma Wyspianski Hotel ligger i hjärtat av Krakow, nära Salutorget och järnvägsstationen. Det perfekta läget gör att du inte förlorar en andra att komma till Kraków viktigaste platserna. Allt är rätt intill, bara några steg bort. Stanisław Wyspiański (1869-1907) – den framstående konstnär målare, dramatiker och poet starkt relaterat till Krakow anda.

Wyspianski Wyspianski restaurang Wyspianski rum.

Hotell Jordan stjarnastjarna.
ETT TVÅSTJÄRNIGT HOTELL MEN MED FEM STJÄRNIG RECENSION.

Jordan Guest Rooms ligger i hjärtat av staden, i en historisk 19th century hyreshus på Długa Street. Byggnaden är en av sitt slag och har oförglömlig aura, förutom de mest populära turister attraktioner ligger inom gångavstånd. Det tar bara 5 minuter att promenera till Stora torget, där det finns kända historiska platser som den Cloth Hall, Rådhustornet, Mariakyrkan och många andra. Det tar bara 10 minuter att gå till järnvägs- och busstationer. Våra gäster komfort är viktigt för oss och därför vi ständigt förbättra nivån på våra tjänster för att möta dina förväntningar och göra vistelsen på vårt hotell oförglömlig. Vi har 25 bekväma rum som rymmer max. 56 personer. Varje rum är utrustat med: WC, Badrum, hårtork, handdukar, radio, Satellit-TV, telefon, Internet.
Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet.

Jordan Jordan restaurang. Jordan rum