Radisson Blu Resort

Hotellet med bästa BlueView vid Östersjön

Vårt hotell ligger bara 50 m från stranden och är en ikon vid Östersjöns strand, med fantastisk utsikt från fönster och terrasser. Det ligger bredvid strandpromenaden, tillsammans med många barer, kaféer och rik fritidsinfrastruktur. För din bekvämlighet ligger vi nära flygplatserna i Heringsdorf (11 km) och Szczecin-Goleniów (74 km).

Smaka äkta lyx

Hotellet har två eleganta interna restauranger, The Larder och Oyster. Larder välkomnar gästerna att njuta av måltider i bufféstil och varje morgon serveras en original frukostbuffé. Oysterrestaurangen är känd för sin berömda 7-rätters meny för avgasning och har varit känd i den prestigefyllda rankningen av de 100 bästa restaurangerna i Polen. Om du letar efter den perfekta efterrätten kommer vi in ​​på vårt kafé på 13: e våningen. 

För den ultimata avkopplingen, kom till vår unika Wellness & SPA-zon – BluSPAce belägen på hotellets tak, där gästerna kan njuta av en infinity-pool och en panoramabastu.

Unika attraktioner

Det finns mycket att göra runt och på vårt hotell i Swinoujscie. Behåll din form på vårt inhemska fitnesscenter eller utmana dig själv att klättra upp på Sky Molo – en glasterrass 50 meter över havet – för den mest fantastiska utsikten. Besök också Aquapark, med den enda konstgjorda vågen för surfing i Polen. Det är lättillgängligt från hotellet genom tunnelbanan och våra gäster kan tillbringa den första timmen gratis. Varje efterföljande timme är 50% rabatt.

För nattligt kul kan du besöka Salt Club, som erbjuder fester, biljard, snooker och bowling allierade, medan de yngsta gästerna kan ha kul i lekrummet.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.