Resor till Polen

Villkor och bestämmelser

Flygbolagen samt Baltic Express Buss regler för paketresor.
Flygbolagen har avbokningsskydd och olika reseförsäkringar. Gå in på det flygbolaget som ni skall resa med och läs deras regler. Meddela oss om ni vill ha reseförsäkring innan vi bokar flygbiljetten åt er. Flyget går inte att avboka om ni inte köpt något avbokningsskydd och är näst intill omöjligt även då. Om ni köpt avbokning skydd då är det flygbolaget som avgör vad ni får tillbaka. Det är ni som måste kontakta flygbolaget och ange anledningen till att ni avbokat.

Avbokning gällande de delar i Polen som Hotellet, utflykterna, busshyran, restaurangerna. Hotellet senast 30 dagar innan avresan om det endast är några i gruppen, avboka hela resan senast 90 dagar innan avresan. Skulle ni avboka senare än dessa dagar så den summan som flygbolaget återbetalar drar vi från vad vi har lagt ut för er flygbiljett, resterande fakturerar vi er. Skulle flyget bli inställt så att man får flytta på hela resan så ansvarar inte Baltic Express Buss för återbetalning av den del på hotell, restauranger, utflykter och annat som ingår i paket resan, dock så kommer Baltic Express Buss att återbetala allt som Baltic Express Buss kan få tillbaka eller avstå ifrån att betala förutom bokningsavgiften, 300 kr/person.

Bokningsavgiften faktureras endast vid avbokning, annars ingår den i resans pris.
Skulle hela resan bli avbokad av kunden så återbetalas allt utom bokningsavgiften 300 kr per person om avbokningen sker senast 90 dagar innan avresan, gäller ej flyget.

Beroende på hur många som ni är som reser tillsammans så kan man i bland avboka några enskilda resenärer utan kostnad, ex om ni är 30 och två blir sjuka. Gäller inte flyget.

Alla ändringar efter bokad resa debiteras med 300 kr i administrationskostnad.
Det är alltid tiden på flygbiljetten som gäller oavsett vad som står i resplanen. Detta på grund av att det fins så många flygbolag att välja mellan.

www.balticexpressbuss.se

Uppdaterad 2015.03.07

KONTAKT.
Anders Lundgren:
Tfn: 010 495 84 48. (Maila Helst)

info@balticexpressbuss.se
www.balticexpressbuss.se