SKOLRESOR MED TÅG

RES BEKVÄMT

SE POLEN GENOM FÖNSTRET

Vi har nu börjat med ett miljövänligt alternativ till flyg och buss, nämligen tåg. Tågresorna startar med att ni tar er till färjan i stället för flygplatsen. Vi hjälper er gärna med att hitta en transferbuss som kör er om ni vill det.

Ni kan resa i stort sett när ni vill och vara borta hur länge Ni vill. Börja med att fyll i denna intresseanmälan nedan så svarar vi er på den, denna är absolut inte bindande, bara uppgifter som vi behöver för att kunna ge er ett pris på er resa.

Efter ni fått priset så bestämmer NI om ni vill boka eller inte.

Resplan 6DTN. Bussresa sex dagar färja och tåg i Polen.

Guidning i Auschwitz-Birkenau och Saltgruvan Wieliczka.
Pris per person: 3 500.- ALLT I RESPLANEN INGÅR!

Dag 1.
Avresa med färjan från Nynäshamn / Ystad / Trelleborg.
Flygstolar på färjan. Middag på färjan ca en timme efter avgång samt frukost innan ankomst.

Dag 2.
Frukost på färjan strax innan ankomsten till Polen.
Ni tar er från Färjeläget till Tågstationen (PKP) med taxi på egen hand. Tåget avgår 14:43. Ankomst till Krakow kl.: 20:07. Bussen till Hotellet! Incheckning på Hotellet*** och middag 21:00. Övernattning på Hotellet.

Dag 3.
Frukostbuffé. 10:00 Guidning med lunch mellan guidningen i Auschwitz och Birkenau. Ibland börjar vi med Birkenau. 13:30 Art Deco, rullad kyckling panerad med smör i mitten, pommes och sallad och mineralvatten. Guidningen fortsätter i Birkenau. Efter Birkenau ca 16:30 bussen till Centrum. Bussen släpper er nära restaurang Koko samma plats som ni äter middag. 19:00 Middag på restaurang Koko. Grönsakssoppa. Kycklingbröst med champinjons sås, potatismos, sallad och bordsvatten. Efter middagen egen tid. 21:00 bussen till hotellet. Övernattning på Hotellet.

Dag 4.
Frukostbuffé. Egen dag i Krakow. 17:00 Middag i på restaurang Polish Kitschen. Stek med jägare sås, potatis, sallad, glass, bordsvatten.
Senast 21:00 bussen till Hotellet.

Dag 5.
09:51 Tåget till Gdansk, ankomst i Gdansk 15:24. Färjebiljetter och Hytter och flygstolar.Middag på färjan efter avgång mot Nynäshamn.

Dag 6.
Frukost på färjan innan ankomst till Nynäshamn kl. 12.00.
Bussen till hemorten med nya minnen ni aldrig glömmer.
Resplanen är ett förslag, tider och dagar kan ändras beroende på vad som är ledigt när vi bokar.

ANTALET DAGAR BESTÄMMER NI!

Fel: Kontaktformulär hittades inte.