Bussresor till Auschwitz

GLÖM INTE FÖRINTELSEN!

Endast buss hyran tillkommer.

BUSSRESOR VIA NYNÄSHAMN.

Att hyra en buss för endast några personer blir dyrt. Räkna med att ni måste vara ca 20 personer för att få ett bra pris.

FEM DAGARS RESAN.

Dag 1.
Avresa med buss från hemorten till färjeläget i Nynäshamn.
Färjan avgår klockan: 18.00
Middag serveras på färjan en timme efter avgång.

Dag 2.
Ankomst Polen klockan 12.00, buss vidare ner till Krakow.
Stopp vid någon restaurang på vägen ca halvägs där ni kan köpa något att äta om ni vill.
Ankomst till Krakow ca: 20.00 på kvällen. Middag serveras på Hotellet.
Snitsel, Pommes, Sallad, Bordsvatten och bröd, Panna Cotta med sås.

Dag 3.
Frukostbuffé. 09.00 Avresa till Auschwitz, ca 6 mil.
10.30 Guidad rundvandring i Auschwitz totalt sex timmar. Det börjar med en introduktionsfilm och sedan guidning i Auschwitz ca 3,5 timme. 14.00 Lunch på Art Deco i Auschwitz. Kotlett Devoline, Chicken Kiev. Rullad panerad kyckling med smör i mitten, pommes, sallad kolsyrat vatten. Efter lunchen fortsätter vi guidningen i Birkenau. ca: 17.30 Bussen till Krakow.
Lite egen tid innan middagen som serveras klockan 19.00 En två rätters middag på restaurang Stodola 47. Rullader med sås, potatis, sallad / glass och bordsvatten. Senast 21.00 bussen till hotellet.

Dag 4.
Frukostbuffé.
Hemfärd. Hör med chaufförerna när ni måste åka.
Stopp vid något matställe där ni kan köpa något att äta. Färjan avgår Klockan: 18.00.
Lunch på färjan en timme efter avgång.

Dag 5.
Frukost på färjan.
Ankomst till Sverige kl: 12.00

Bussresa till hemorten med alla minnen från resan som ni aldrig kommer att glömma.

SEX DAGARS RESAN MED AUSCHWITZ, SALTGRUVAN OCH WIELICZKA.

Dag 1.
Avresa med buss från hemorten till färjeläget i Nynäshamn.
Färjan avgår klockan: 18.00
Middag serveras på färjan en timme efter avgång.

Dag 2.
Ankomst Polen klockan 12.00, buss vidare ner till Krakow.
Stopp vid någon restaurang på vägen ca halvägs där ni kan köpa något att äta om ni vill.
Ankomst till Krakow ca: 20.00 på kvällen. Middag serveras på Hotellet.
Snitsel, Pommes, Sallad, Bordsvatten och bröd, Panna Cotta med sås.

Dag 3.
Frukostbuffé. 09.00 Avresa till Auschwitz, ca 6 mil.
10.30 Guidad rundvandring i Auschwitz totalt sex timmar. Det börjar med en introduktionsfilm och sedan guidning i Auschwitz ca 3,5 timme. 14.00 Lunch på Art Deco i Auschwitz. Kotlett Devoline, Chicken Kiev. Rullad panerad kyckling med smör i mitten, pommes, sallad kolsyrat vatten. Efter lunchen fortsätter vi guidningen i Birkenau. ca: 17.30 Bussen till Krakow.
Lite egen tid innan middagen som serveras klockan 19.00 En två rätters middag på restaurang Stodola 47. Rullader med sås, potatis, sallad / glass och bordsvatten. Senast 21.00 bussen till hotellet.

Dag 4.
Frukostbuffé. 09.00 Avresa till saltgruvan Wieliczka.
10.00 Guidad rundtur i saltgruvan, tag med en tröja för det är ganska kallt där nere. 13.00 Lunch på restaurang Galicja i byn Wieliczka. Raggmunk med gulasch, mineral water och kaka. Tillbaka till Krakow för egen tid. 18.30 Middag på restaurang KOKO. Piroger Ruskie, med lök, Keso, Ost, Potatis och med Kött och Sallad. Senast 21.00 bussen till hotellet.

Dag 5.
Frukostbuffé.
Hemfärd. Hör med chaufförerna när ni måste åka.
Stopp vid något matställe där ni kan köpa något att äta. Färjan avgår Klockan: 18.00.
Lunch på färjan en timme efter avgång.

Dag 6.
Frukost på färjan.
Ankomst till Sverige kl: 12.00

Bussresa till hemorten med alla minnen från resan som ni aldrig kommer att glömma.

SEX DAGARS RESAN. MED GUIDNINGEN I AUSCHWITZ OCH I DE JUDISKA KVARTEREN.

Dag 1.
Avresa med buss från hemorten till färjeläget i Nynäshamn.
Färjan avgår klockan: 18.00
Middag serveras på färjan en timme efter avgång.

Dag 2.
Ankomst Polen klockan 12.00, buss vidare ner till Krakow.
Stopp vid någon restaurang på vägen ca halvägs där ni kan köpa något att äta om ni vill.
Ankomst till Krakow ca: 20.00 på kvällen. Middag serveras på Hotellet.
Snitsel, Pommes, Sallad, Bordsvatten och bröd, Panna Cotta med sås.

Dag 3.
09.30 Guidning i Krakow med Marknads platsen, Maria Kyrkan, de judiska kvarteren Kazimierz inklusive besök i Synagogan om den är öppen den dagen. Efter guidningen lunch. Egen tid.
Middag på restaurang Krakowska Koliba:  Soppa, fläsk kotlett , potatis, sallad bordsvatten och glass.

Dag 4.
Frukostbuffé. 09.00 Avresa till Auschwitz, ca 6 mil.
10.30 Guidad rundvandring i Auschwitz totalt sex timmar. Det börjar med en introduktionsfilm och sedan guidning i Auschwitz ca 3,5 timme. 14.00 Lunch på Art Deco i Auschwitz. Kotlett Devoline, Chicken Kiev. Rullad panerad kyckling med smör i mitten, pommes, sallad kolsyrat vatten. Efter lunchen fortsätter vi guidningen i Birkenau. ca: 17.30 Bussen till Krakow.
Lite egen tid innan middagen som serveras klockan 19.00 En två rätters middag på restaurang Stodola 47. Rullader med sås, potatis, sallad / glass och bordsvatten. Senast 21.00 bussen till hotellet.

Dag 5.
Frukostbuffé.
Hemfärd. Hör med chaufförerna när ni måste åka.
Stopp vid något matställe där ni kan köpa något att äta. Färjan avgår Klockan: 18.00.
Lunch på färjan en timme efter avgång.

Dag 6.
Frukost på färjan.
Ankomst till Sverige kl: 12.00

Bussresa till hemorten med alla minnen från resan som ni aldrig kommer att glömma.

SEX DAGARS RESAN MED AUSCHWITZ SALTGRUVAN WIELICZKA.

Dag 1.
Avresa med buss från hemorten till färjeläget i Nynäshamn.
Färjan avgår klockan: 18.00
Middag serveras på färjan en timme efter avgång.

Dag 2.
Ankomst Polen klockan 12.00, buss vidare ner till Krakow.
Stopp vid någon restaurang på vägen ca halvägs där ni kan köpa något att äta om ni vill.
Ankomst till Krakow ca: 20.00 på kvällen. Middag serveras på Hotellet.
Snitsel, Pommes, Sallad, Bordsvatten och bröd, Panna Cotta med sås.

Dag 3.
Frukostbuffé. 09.00 Avresa till Auschwitz, ca 6 mil.
10.30 Guidad rundvandring i Auschwitz totalt sex timmar. Det börjar med en introduktionsfilm och sedan guidning i Auschwitz ca 3,5 timme. 14.00 Lunch på Art Deco i Auschwitz. Kotlett Devoline, Chicken Kiev. Rullad panerad kyckling med smör i mitten, pommes, sallad kolsyrat vatten. Efter lunchen fortsätter vi guidningen i Birkenau. ca: 17.30 Bussen till Krakow.
Lite egen tid innan middagen som serveras klockan 19.00 En två rätters middag på restaurang Stodola 47. Rullader med sås, potatis, sallad / glass och bordsvatten. Senast 21.00 bussen till hotellet.

Dag 4.
Frukostbuffé. 09.00 Avresa till saltgruvan Wieliczka.
10.00 Guidad rundtur i saltgruvan, tag med en tröja för det är ganska kallt där nere. 13.00 Lunch på restaurang Galicja i byn Wieliczka. Raggmunk med gulasch, mineral water och kaka. Tillbaka till Krakow för egen tid. 18.30 Middag på restaurang KOKO. Piroger Ruskie, med lök, Keso, Ost, Potatis och med Kött och Sallad. Senast 21.00 bussen till hotellet.

Dag 5.
Frukostbuffé.
Hemfärd. Hör med chaufförerna när ni måste åka.
Stopp vid något matställe där ni kan köpa något att äta. Färjan avgår Klockan: 18.00.
Lunch på färjan en timme efter avgång.

Dag 6.
Frukost på färjan.
Ankomst till Sverige kl: 12.00

Bussresa till hemorten med alla minnen från resan som ni aldrig kommer att glömma.

SJU DAGARS RESAN.

Dag 1.
Avresa med buss från hemorten till färjeläget i Nynäshamn.
Färjan avgår klockan: 18.00
Middag serveras på färjan en timme efter avgång.

Dag 2.
Ankomst Polen klockan 12.00, buss vidare ner till Krakow.
Stopp vid någon restaurang på vägen ca halvägs där ni kan köpa något att äta om ni vill.
Ankomst till Krakow ca: 20.00 på kvällen. Middag serveras på Hotellet.
Snitsel, Pommes, Sallad, Bordsvatten och bröd, Panna Cotta med sås.

Dag 3.
09.30 Guidning i Krakow med Marknads platsen, Maria Kyrkan, de judiska kvarteren Kazimierz inklusive besök i Synagogan om den är öppen den dagen. Efter guidningen lunch. Egen tid.
Middag på restaurang Krakowska Koliba:  Soppa, fläsk kotlett , potatis, sallad bordsvatten och glass.

Dag 4.
Frukostbuffé. 09.00 Avresa till Auschwitz, ca 6 mil.
10.30 Guidad rundvandring i Auschwitz totalt sex timmar. Det börjar med en introduktionsfilm och sedan guidning i Auschwitz ca 3,5 timme. 14.00 Lunch på Art Deco i Auschwitz. Kotlett Devoline, Chicken Kiev. Rullad panerad kyckling med smör i mitten, pommes, sallad kolsyrat vatten. Efter lunchen fortsätter vi guidningen i Birkenau. ca: 17.30 Bussen till Krakow.
Lite egen tid innan middagen som serveras klockan 19.00 En två rätters middag på restaurang Stodola 47. Rullader med sås, potatis, sallad / glass och bordsvatten. Senast 21.00 bussen till hotellet.

Dag 5.
Frukostbuffé. 09.00 Avresa till saltgruvan Wieliczka.
10.00 Guidad rundtur i saltgruvan, tag med en tröja för det är ganska kallt där nere. 13.00 Lunch på restaurang Galicja i byn Wieliczka. Raggmunk med gulasch, mineral water och kaka. Tillbaka till Krakow för egen tid. 18.30 Middag på restaurang KOKO. Piroger Ruskie, med lök, Keso, Ost, Potatis och med Kött och Sallad. Senast 21.00 bussen till hotellet.

Dag 6.
Frukostbuffé.
Hemfärd. Hör med chaufförerna när ni måste åka.
Stopp vid något matställe där ni kan köpa något att äta. Färjan avgår Klockan: 18.00.
Lunch på färjan en timme efter avgång.

Dag 7.
Frukost på färjan.
Ankomst till Sverige kl: 12.00

Bussresa till hemorten med alla minnen från resan som ni aldrig kommer att glömma.

För klassrummet.

Sök bidrag till er resa.

RING ELLER MEJLA OSS PÅ 08 559 2222 7. MEJL info@balticexpressbuss.se


    Telefonnummer

    Fältet är obligatoriskt.

    [select* menu-508 "Hur vill ni resa" "Flyg" "Buss"
    Vart Om ni vill flyga, från vilken flygplats? Håll nere Ctrl knappen om ni vill välja fler alternativ! [select menu-893 multiple "Stockholm Skavsta" "Stockholm Arlanda" "Göteborg Landvetter" "Malmö Sturup" "Köpenhamn Kastrup" "Oslo Gardemo"]

    inklusive resdagarna

    Utresan eller mellan den

    och den

    Antalet vuxna personer från 16 år gamla:

    Hur många ungdommar är ni 1-15 år.