BUSSRESOR SJU DAGAR,

Bussrea sju dagar.

Mat enligt resplanen.

Dag 1. Avresa med buss från hemorten till färjeläget.
Middag på färjan en timme efter avgång. Ankomst till Tyskland/Polen för vidare färd till Krakow. Stopp på vägen så ni kan köpa något att äta eller tag med några smörgåsar hemifrån.

Dag 2. FRUKOSTBUFFE. Vid ankomsten till Krakow lunch på restaurang Stodola 47. Rullader med sås, potatis, sallad/glass och bordsvatten. Efter lunchen guidning på svenska i Krakow med marknadsplatsen, Maria Kyrkan, de judiska kvarteren Kazimierz inklusive besök i Synagogan om den är öppen den dagen. Efter guidningen så kan ni bestämma skälv vilken tid som ni vill åka till Hotellet. Dock senast 21.00.
Middag på Hotellet: Snitsel Pommes, Sallad, Vatten och bröd samt dessert Panna Cotta med sås.

Dag 3. FRUKOSTBUFFE. 08:00 Avresa med bussen till Auschwitz. 10:00 Sex timmars guidning med lunch mellan guidningen i Auschwitz och Birkenau. 13:30 Art Deco, rullad kyckling panerad med smör i mitten, pommes och sallad och mineralvatten. Guidningen fortsätter i Birkenau. Efter Birkenau ca 16:30 bussen till Centrum. 17:30 Middag på restaurang KOKO. Korv med mos, sallad, glass och mineralvatten. Bussen till Hotellet senast 21.00.

Dag 4. FRUKOSTBUFFE. 09:00 Bussen till Saltgruvan Wieliczka för guidning i gruvan 10:40 i ca 2,5 timme. 13:00 Lunch på restaurang Galicia. Raggmunk med gulasch och mineralvatten. Bussen till centrum för egen tid för shopping etc. 18:00 Middag på Polish Cuisine Wieczory i Poranki Stek med jägare sås, potatis, sallad, Glass, Coca Cola eller sodavatten med FOLKLOREDANS. Bussen till hotellet senast 21.00.

Dag 5. FRUKOSTBUFFE.
Egen dag
 (ELLER välj mellan 09.00 Avresa till: SALTGRUVAN / SCHINDLERS FASBRIK / FLOTTFÄRDEN / VATTENPARKEN / ENERGYLANDIA) Välj i formuläret vart ni vill åka. Lunch. 18.00 Middag på Miod i Vino. Kåldolmar med sås, potatis, sallad, glass, och bordsvatten. Bussen till hotellet senast 21.00.

Dag 6. FRUKOSTBUFFE.
Egen tid till att säga farväl till Krakow. (ELLER välj mellan 09.00 Avresa SCHINDLERS / SALTGRUVAN / FASBRIK / FLOTTFÄRDEN / VATTENPARKEN / ENERGYLANDIA) Lunch. Två rätters middag på restaurang Stodola 47. Rullader med sås, potatis, sallad / glass och bordsvatten. Bussen till färjeläget. Chaufförerna bestämmer vilken tid så hör med dom.

Dag 7. FRUKOSTBUFFE.
Stopp vid något matställe på morgonen där ni kan köpa något att äta.
Färjan till Sverige. Lunch på färjan en timme efter avgång.
Ankomst till Sverige.

SKRIV UT RESPLANEN OCH FYLL I PRISET MED PENNA.

Bussresa till hemorten med alla minnen från resan som ni aldrig kommer att glömma.

MVH

Anders Lundgren
+46 8 559 22227.
info@balticexpressbuss.se