Polenresor.se Till Amber Baltic Golfbana

Utsedd till den finaste golfbanan i Polen.

Endast en timme från Färjeläget.

Amber Baltic Golf Club ligger på ön Wolin i Östersjön alldeles intill skogar, stränder och Wolins fantastiskt vackra nationalpark. Det underbart omväxlande landskapet gör det till en perfekt miljö för såväl professionella som medelgoda spelare och nybörjare. Amber Baltic Golf Club grundades 1993 och räknas idag till en av Polens ledande golfklubbar. Det 27 hål stora golfkomplexet uppfyller alla krav för såväl professionella tävlingar som amatörarrangemang. Här har flera nationella tävlingar och prestigefulla internationella arrangemang avgjorts.

På det 66 hektar stora området finns:

  • 18-håls mästerskapsbana, par 72
  • niohålsbana, par 28
  • driving range
  • chippområde
  • pitchområde
  • två övningsgreener

Klubbhuset ligger i centrum av området med reception, kontor och en proshop med golfutrustning intill. I klubbhuset finns en bar och restaurang vars terrass erbjuder en magnifik utsikt över golfbanan och Wolins nationalpark. Grönskan, den rena luften och närheten till Amber Baltic Hotel gör detta till en idealisk plats för avkoppling och fritidsaktiviteter.

I våra golfpaket ingår övernattning på hotell i olika kategorier och stilar på bekvämt avstånd från Kołczewo och Świnoujście. Om ni väljer att åka utan fordon så hämtas ni vid färjeläget av Hotellets minibuss.

FILMKARTA

Pris per person i dubbel/enkelrum.
Weekend prices also during Holidays.
Avgångar torsdagar, fredagar och lördagar.
Veckoslutspriser tillämpas även på polska helgdagar.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

ANDRA RESOR SOM BALTIC EXPRESS HAR:
Polenresor Baltic ExpressBuss AB Skolresor / Vitabussarna / Resor till Budapest Resor till Prag / Flygresor till Auschwitz / Bussresor till Auschwitz / Tågresor till Auschwitz / Billigaskidresor